Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Liesjärven kansallispuisto

19.4.2015
Tänään otimme suunnaksemme koko poppoon voimin Ypäjän ja ponioripäivät. Koirat eivät tästä paljoa irti saaneet, mutta Ypäjällä "muutaman" kerran käyneenä olen kiinnittänyt silmäni usein matkalla oleviin kansallispuistoihin: Liesjärveen ja Torronsuohon. Koska koirat olivat matkassa mukana, päädyimme poikkeamaan kotimatkalla Liesjärven kansallispuistossa. Kovin pitkää lenkkiä emme tietenkään Röllin kanssa voineet tehdä, mutta mukavaa se oli silti katsella hieman uusia maisemiakin. Luonto oli tuolla todella kaunista ja mielelläni lähtisinkin kyseiseen paikkaan joskus ihan kunnolla lenkkeilemään. Sinänsä matka ei olisi paha, joten ehkä kesällä voimme jo jonkinlaisen retken toteuttaa tälläkin koirakokoonpanolla.


5 kommenttia:

 1. Oi, mitä maisemia. Kyllä tuolla kelpaa lenkkeillä! :)

  VastaaPoista
 2. Todella upeat maisemat! Itsekin nautin lenkkeilystä luonnon keskellä ja kansallispuistojen maasto on oivallinen paikka koirien temmeltelyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä oli! :) Mulla on koirat kyllä kaikkialla vapaina, mutta mukavaa se on talsia uusissakin paikoissa välillä. :P

   Poista
 3. Mimminkin pystyy pitämään kaikkialla missä ei kulje autoja ihan vieressä vapaana kun pysyy lähellä ja tulee heti kutsusta luokse. Mutta on se ihan eri into molemmilla lähteä uusiin paikkoihin ;)

  VastaaPoista