Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Aurinkoinen päivä hiekkakuopilla

17.4.2015
Lupailin näitä kuvia puolentoista viikon takaiselta hiekkakuopparetkeltämme. Aika kiitää niin nopeasti, että postaus on jäänyt lojumaan luonnoksiin ja pienelle naperollekin on tullut kokoa jo hurjasti näistä lisää. Kaikesta huolimatta on mukavaa palata näihin hetkiin takaisin ja muistella kaunista kevätpäivää, vaikka siihen liittyykin mustan minikiiturin (Oton) liitely jäniksen perään. Näköhavaintoretkeltä palattiin onneksi kuitenkin nopeasti. 

Pentuarki on viime aikoina tullut rytisten sisään Röllin kasvaessa. Varsin hyvin on palauteltu mieleen pentuarjen nurjat puolet korotettuna ainakin kolmanteen potenssiin. Isomman koiran kanssa pissalammikot muistuttavat miltei kirjaimellisesti lampia, näppärät tassut ja hampaat ulottuvat korkeammalle ja samoilla vaatteilla, joilla kerran tuli sisälle, on turha kuvitella lähtevänsä toistamiseen ulos. Vaan onhan Rölli varsin fantastinen kaveri kaikesta tästä huolimatta ja hyviä puolia on enemmän kuin huonoja, vaikka siivottavaa tuntuukin tulevan nopeampaa tahtia kuin ehtii pois siivoamaan. 

 

4 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen pentu! Mukavan oloinen blogi, en oo tainnut ennen täällä käydäkkää. Pitääpä selata vähän enemmän.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rölli kyllä on! Mukava kuulla, että pidät. Toivottavasti viihdyt jatkossakin lukemassa. :) Mä olenkin teidän blogianne jo pidempään lukenut.

   Poista
 2. Voi hitsi miten hieno tuo banneri onkaan, nyt kun kerrankin kerkeän koneella sitä katsomaan! Blogien seuraaminen tapahtuu nykyään mulla kiireiden takia 95%:sesti puhelimella :D

  Ja hienoja kuvia, kuten aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kännykällä tosiaan harvemmin pääsee mikään oikeuksiinsa.

   Poista